XFO Photo Days 2020

XFO Photo Days 2020


Novi XFO Format

XFO Photo Days 2020 nastavak su XFO foto maratona koji su se prijašnjih godina održavao u Varaždinu. Zbog trenutačnih situacija izazvanih globalnom pandemijom izazvane COVID-19 virusom odlučili smo održati naš eksperimentalni foto događaj, ali u ponešto drugačijem formatu. Zbog nepredvidivosti situacije i aktivnih mjera odlučili smo promijeniti pravila i način provedbe ovog fotografskog natječaja s glavnom idejom da čim više Vas može sigurno sudjelovati.


Ove godine će se XFO Photo Days 2020 prvi puta organizirati online i mjesto radnje neće biti Varaždin, nego bilo gdje se trenutačno nalazite. Datum i vrijeme održavanja je 05. do 13. rujna 2020.godine.


Prijave

Prijave su otvorene od danas (subota 22.08.2020.) i traju do kraja XFO Photo Days-a (13.09.2020.), a oni koji zadovolje sve uvjete prijave (uplate kotizaciju u iznosu od 30,00kn) do 05.09.2020. dobivanju na dar XFO poklon paket. Napomena: Oni koji pošalju fotografije, a nisu uplatili kotizaciju do 13.09.2020. diskvalificiraju se iz natjecanja. Prijave se isključivo zaprimaju putem online prijavnice na sljedećoj web stranici: https://xfophoto.com/


Maloljetne osobe mogu prisustvovati natječaju ako roditelji/skrbnici ispune i pošalju Privodu koju mogu preuzeti ovdje: PRIVOLA


PODACI ZA UPLATU:
IZNOS: 30,00kn
PRIMATELJ: Udruga Mladih V.U.K,
ADRESA: Petra Preradovića 4, 42000 Varaždin
IBAN: HR4924840081103423743
MODEL: 00
POZIV NA BROJ: 05092020
OPIS PLAĆANJA: XFO Ime i Prezime sudionika

Uvjeti

Prijaviti se mogu svi zainteresirani fotografi – profesionalci i amateri te također i oni koji se žele okušati u fotografiji. Zadržali smo naš originalni eXperimentalni DNK te nam je glavna tema i ideja pomicati fotografske i kreativne granice i razmišljanja “outside of the box”. Mi zapravo tražimo određeni X-faktor u vašim fotografijama. Taj X faktor predstavlja nekakvi odmak od tradicionalnog i klasičnog pristupa fotografiji.


Za razliku od prijašnjih XFO fotografskih natječaja, XFO Photo Days će se odvijati u trajanju od tjedan dana u kojima će svi sudionici morati izraditi fotografije na tri teme koje ćemo Vam predstaviti uskoro. Svaki od sudionika koji zadovolji sve uvjete navedene u dokumentu “Pravila i Uvjeti natječaja” natječe se za osvajanje neke od vrijednih nagrada koje smo Vam pripremili.


Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju – pišite nam na info@xfophoto.com ili na xfophoto@gmail.com, a uskoro ćemo objaviti i ovogodišnje teme, nagrade i ostale pojedinosti vezane uz samo odvijanje natječaja. Pratite nas i dalje na našim društvenim mrežama i !