XFO Photo Days 2020 START!

XFO Photo Days 2020 START!

  

XFO PHOTO DAYS 2020 su službeno počeli!

Svi Vi koji ste se prijavili do danas (i uplatili kotizaciju) na poklon dobivate XFO poklon paket u vrijednosti par stotina kuna! Napominjemo da su prijave i dalje otvorene do kraja trajanja natječaja – 13.rujna 2020.

Rok za predaju radova je 13.rujna 2020 u 23:59 na xfophoto@gmail.com. Pravila i upute (i popis nagrada) o formatu fotografija i kako ih poslati pročitajte ovdje: Upute i Pravila

Ako ste pregledali prezentaciju i pročitali upute na našoj web stranici i još uvijek imate bilo kakvih pitanja vezanih uz organizaciju ili teme – stojimo Vam na raspolaganju putem našeg maila xfophoto@gmail.com, inboxu na Facebooku i  Instagramu, te nam možete ostaviti komentar ispod YouTube videa.

Instagram natjecanje

Ono što nismo spomenuli prije je mogućnost natjecanja i na Instagramu – postajte fotografiju sa XFO-a – nebitno da li tu fotografiju namjeravate poslati kao kandidata za natjecanje ili je „making of“ ili „backstage“ fotografija, bitno je da stavite hashtag #xfophotodays2020 i da nas tagirate koristeći @xfo_fotomaraton. Članovi VUDU kolektiva će odabrati jednu fotografiju čiji će autor na poklon dobiti super knjigu Promišljati fotografski Fotokluba Čakovec.

Partneri XFO Photo Days-a 2020 : Grad Varaždin, Prizma Foto, Alpha-M računala, Vudrag Industries, Fotoklub Čakovec i Orbis.hr.

SRETNO!!!