XFO Photo Days 2020 Izložba

XFO Photo Days 2020 Izložba

Pozdrav svima!

Nadamo se da ste svi OK!

Iako smo izložbu XFO Days-a namjeravali održati u prosincu ove godine, zbog trenutačne epidemiološke situacije odlučili smo ju pomaknuti na ovaj tjedan – točnije petak 13.11.2020. u 19:00 u Centru za mlade “PEČETRI” u Preradovićevoj ulici u Varaždinu.

Znamo da trenutačno nije najbolja situacija za održavanje izložbi, ali mi smo odlučili naše obećanje ispuniti, a u slučaju da niste u mogućnosti doći možete preuzeti i digitalni oblik izložbe u PDF-u. Sve se u zadnjih tjedan dana odvilo jako brzo, tako da smo htjeli omogućiti svima koji su sudjelovali da dobe mogućnost da izlože svoj rad.

Na izložbi će biti izloženi radovi svih sudionika na ovogodišnjnim XFO Days-ima. Radi se o 12 autora čiji radovi su podjeljeni u 3 teme – Eksperiment, Multimedijalni Pop Art te 5 sekundi. Uz nagrađene radove Marije Šic, Pavla Hodapa te Nikole Mišeli Puklina izložit će se fotografije prema izboru ovogodišnjeg žiria kojeg su činili fotograf i prošlogodišnjih pobjednik XFO fotomaratona Andrej Švoger, bacc. ing. techn. grap Ivan Kreč te mag.diz.viz.kom. Tomislav Šestak.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, svima koji su nam pomogli kod organizacije i sponzorima Grad Varaždin, Prizma d.o.o., Alpha-M računala, Fotoklub Čakovec, Orbis i Vudrag Industries.

XFO kolektiv Udruge mladih V.U.K.poziva sve fotografe i kreativce da osim izložbe posjete i Xfophoto.com te zaprate nove natječaje!

Digitalni primjerak možete preuzeti ovdje: PDF IZLOŽBA

*Organizatori mole posjetitelje da se zbog Covid-19 pridržavaju protuepidemioloških preporuka i uputa HZJZ-a, a ulaz na izložbu neće biti mogući bez maske.