Partneri

Partneri

Partneri

Iako nismo uspjeli (zbog trenutačne epidemiološke situacije) organizirati XFO Photo Days 2020 uživo, potrudili smo se da Vam čim Više sadržaja možemo pružiti i u online formatu.

Sve to ne bi bilo moguće bez naših sponzora i partnera koji su nam pomogli u organizaciji XFO Photo Days-a i zbog toga smo im neizmjerno zahvalni.

Htjeli bismo zahvaliti Gradu Varaždinu koji nam je i ove godine omogućio da realiziramo ovaj projekt i to sredstvima koja su nam dodijelili u sklopu natječaja za financiranje projekata i programa neprofitnih organizacija u području kulture.

Glavne nagrade ove godine pripremila je Prizma d.o.o. – trgovina profesionalne foto, video, audio i studijske opreme. Za pobjednika svake od 3 teme Prizma Foto osigurala je vrijedne fotografske nagrade, a svi koji se prijave (05.09.2020.) će također dobiti i Prizma poklon bonove.

Nagradne plakete izradio je Vudrag Industries j.d.o.o.

Svi koji se prijave do početka XFO Photo Days-a 05.09.2020. na poklon dobivaju i XFO poklon pakete koje nam je pomogla sastaviti ekipa iz Alpha-M računala.

Fotoklub Čakovec je također osigurano poklon bonove i još neke jako zanimljive poklone – a kako doći do njih ćemo Vam otkriti na uvodnoj prezentaciji u subotu!

Također zahvaljujemo i Orbis.hr – u kod kojih nam je smještena web stranica i paze da nam sve radi kako treba!

Još jednom hvala svima koji su sudjelovali u pripremi i organizaciji, žiriju te svima koji će sudjelovati na samom natječaju – Sretno!